TIEDOTE ASIAKASPALVELUSTA

21.6.2020

Hyvä asiakkaamme!

1.8.2020 alkaen toimistomme palvelee jälleen normaalisti maanantaista perjantaihin klo 9-16. Pyydämme asiakkaitamme toimistollemme saapuessa huolehtimaan hyvästä käsihygienistä ja  noudattamaan turvaetäisyyksiä sekä asiaan kuuluvaa huolellisuutta ja varovaisuutta. Mikäli tunnet itselläsi flunssan oireita, pyydämme, että vältät asiointia meillä. 

Ohjeita yhtiökokoukseen tulijoille

20.5.2020

Ohjeita yhtiökokoukseen tulijoille

Suomen hallituksen päätöksen mukaisesti kokoontumisrajoitus nousee kesäkuusta alkaen 50 henkilöön. Riskiryhmiin kuuluvien ja yli 70-vuotiaiden suositellaan kuitenkin välttävän edelleen fyysisiä kontakteja.

Koronaepidemian jatkuessa osakkeenomistajien ja isännöitsijöiden turvallisuus on tärkeintä myös taloyhtiössä. Turvallisin keino osallistua taloyhtiön yhtiökokoukseen on etäosallistuminen, jonka käyttöä suositellaan mahdollisimman monelle osakkaalle. Etäosallistumista on osallistuminen sähköpostilla, kirjeitse, puhelimitse tai käyttämällä valtakirjaa. Mikäli taloyhtiön hallitus niin päättää, osallistuminen voi olla mahdollista myös teknistä apuvälinettä käyttäen.

Jos etäyhteyden tai valtuutuksen käyttäminen on syystä tai toisesta mahdotonta, voi kokoukseen saapua paikan päälle.

Kokoukseen osallistujan on kuitenkin hyvä muistaa seuraavaa:

  • Jää kotiin, jos olet sairas tai oireilet. Näin vältetään taudin leviäminen muihin osallistujiin. Voit osallistua joko etänä tai valtuuttaa jonkun toisen henkilön käyttämään puhe- ja äänioikeuttasi.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta joko käsiä pesemällä tai käsidesillä.
  • Pidä riittävä turvaväli muihin osallistujiin. Taloyhtiön hallitus ja isännöinti huolehtii, että kokoustilaksi valitaan riittävän väljä paikka.
  • Tutustu yhtiökokousmateriaaleihin etukäteen. Näin kokous sujuu jouhevasti, eikä samassa tilassa tarvitse olla pitkään.

Taloyhtiön hallitus päättää yhtiökokouksen tarkemmista järjestelyistä. Kaikki osakkaat saavat näistä lisätietoa erikseen yhtiökokouskutsun mukana.

KORONAVIRUSTIEDOTE

16.3.2020

COVID-19 KORONAVIRUSPANDEMIAN VAIKUTUKSET ISÄNNÖINTI ISOTALO OY:N TOIMINTAAN

Isännöinti Isotalo Oy kantaa huolta COVID-19 koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta. Pyrimme omalta osaltamme estämään virustartunnan leviämistä, suojaamaan riskiryhmiä ja työntekijöitämme, jotta heidän työkykynsä ja toimistomme palvelumahdollisuudet säilyvät myös pandemian aikana. Tästä syystä palvelemme teitä toistaiseksi ainoastaan etäyhteyksien varassa. Meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla normaalisti ma-pe klo 9-16. Kaikki tapaamiset ja esim. avainten ja asiakirjojen noudot ja palautukset sovitaan erikseen asiakaspalvelun tai isännöitsijän kanssa.

Pyydämme välttämään toimistollamme asiointia ellei se ole aivan välttämätöntä ja tällöinkin noudattamaan asiaan kuuluvaa huolellisuutta ja varovaisuutta. Mikäli tunnet itselläsi flunssan oireita, pyydämme, että vältät asiointia meillä. Kiireettömät tapaamiset on syytä siirtää myöhempään ajankohtaan.

Tapaamisissa ja kokouksissa emme toistaiseksi kättele.

Pyydämme kärsivällisyyttä, mikäli asian hoito viivästyy poikkeustilanteen, sairastumisen tai työntekijän mahdollisen karanteenin johdosta.

KOKOUSKÄYTÄNNÖT COVID-19 KORONAVIRUSPANDEMIAN AIKANA

Seuraamme valtiovallan tiedotusta ja noudatamme toiminnassamme heidän ohjeistuksiaan ja päätöksiään. Taloyhtiöiden hallitusten kokoukset pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksien välityksellä. Arvioimme yhdessä hallitusten kanssa mahdollisuudet yhtiökokousten järjestämiseen.

Osallistuminen yhtiökokoukseen on mahdollista etänä yhtiökokouskutsun ohjeiden mukaisesti, ellei yhtiöjärjestys estä osallistumistapaa. Osakkeenomistaja voi käyttää valtakirjaa tai osallistua päätöksentekoon ilmoittamalla mielipiteensä kirjallisesti etukäteen, mikäli käytettävissä ei ole sähköistä etäyhteyttä.

Yhtiökokous on myös mahdollista siirtää myöhempään ajankohtaan.