Muuttunut aukioloaika ja turvallinen asiointi

20.3.2021

Olemme päivittäneet toimistomme aukioloajan. Asiakaspalvelu toimistollamme palvelee toistaiseksi maanantaista perjantaihin klo 9-12. Yhteydenotot klo 12-16 puhelimitse p. 010 470 2610 tai sähköpostilla isotalo@isannointiisotalo.fi. Isännöitsijät ovat tavattavissa vain puhelimitse ja sähköpostilla klo 9-16. Mikäli asiasi ei vaadi käyntiä toimistolla, suosittelemme käyttämään puhelinta tai sähköpostia. Käytäthän kasvomaskia asioidessasi meillä!

Ohjeita yhtiökokoukseen tulijoille

20.5.2020

Ohjeita yhtiökokoukseen tulijoille

Koronaepidemian jatkuessa osakkeenomistajien ja isännöitsijöiden turvallisuus on tärkeintä myös taloyhtiössä. Turvallisin keino osallistua taloyhtiön yhtiökokoukseen on etäosallistuminen, jonka käyttöä suositellaan mahdollisimman monelle osakkaalle. Etäosallistumista on osallistuminen sähköpostilla, kirjeitse, puhelimitse tai käyttämällä valtakirjaa. Mikäli taloyhtiön hallitus niin päättää, osallistuminen voi olla mahdollista myös teknistä apuvälinettä käyttäen.

Jos etäyhteyden tai valtuutuksen käyttäminen on syystä tai toisesta mahdotonta, voi kokoukseen saapua paikan päälle.

Kokoukseen osallistujan on kuitenkin hyvä muistaa seuraavaa:

  • Jää kotiin, jos olet sairas tai oireilet. Näin vältetään taudin leviäminen muihin osallistujiin. Voit osallistua joko etänä tai valtuuttaa jonkun toisen henkilön käyttämään puhe- ja äänioikeuttasi.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta joko käsiä pesemällä tai käsidesillä.
  • Pidä riittävä turvaväli muihin osallistujiin. Taloyhtiön hallitus ja isännöinti huolehtii, että kokoustilaksi valitaan riittävän väljä paikka.
  • Tutustu yhtiökokousmateriaaleihin etukäteen. Näin kokous sujuu jouhevasti, eikä samassa tilassa tarvitse olla pitkään.

Taloyhtiön hallitus päättää yhtiökokouksen tarkemmista järjestelyistä. Kaikki osakkaat saavat näistä lisätietoa erikseen yhtiökokouskutsun mukana.