KORONAVIRUSTIEDOTE

COVID-19 KORONAVIRUSPANDEMIAN VAIKUTUKSET ISÄNNÖINTI ISOTALO OY:N TOIMINTAAN

Isännöinti Isotalo Oy kantaa huolta COVID-19 koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta. Pyrimme omalta osaltamme estämään virustartunnan leviämistä, suojaamaan riskiryhmiä ja työntekijöitämme, jotta heidän työkykynsä ja toimistomme palvelumahdollisuudet säilyvät myös pandemian aikana. Tästä syystä palvelemme teitä toistaiseksi ainoastaan etäyhteyksien varassa. Meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla normaalisti ma-pe klo 9-16. Kaikki tapaamiset ja esim. avainten ja asiakirjojen noudot ja palautukset sovitaan erikseen asiakaspalvelun tai isännöitsijän kanssa.

Pyydämme välttämään toimistollamme asiointia ellei se ole aivan välttämätöntä ja tällöinkin noudattamaan asiaan kuuluvaa huolellisuutta ja varovaisuutta. Mikäli tunnet itselläsi flunssan oireita, pyydämme, että vältät asiointia meillä. Kiireettömät tapaamiset on syytä siirtää myöhempään ajankohtaan.

Tapaamisissa ja kokouksissa emme toistaiseksi kättele.

Pyydämme kärsivällisyyttä, mikäli asian hoito viivästyy poikkeustilanteen, sairastumisen tai työntekijän mahdollisen karanteenin johdosta.

KOKOUSKÄYTÄNNÖT COVID-19 KORONAVIRUSPANDEMIAN AIKANA

Seuraamme valtiovallan tiedotusta ja noudatamme toiminnassamme heidän ohjeistuksiaan ja päätöksiään. Taloyhtiöiden hallitusten kokoukset pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksien välityksellä. Arvioimme yhdessä hallitusten kanssa mahdollisuudet yhtiökokousten järjestämiseen.

Osallistuminen yhtiökokoukseen on mahdollista etänä yhtiökokouskutsun ohjeiden mukaisesti, ellei yhtiöjärjestys estä osallistumistapaa. Osakkeenomistaja voi käyttää valtakirjaa tai osallistua päätöksentekoon ilmoittamalla mielipiteensä kirjallisesti etukäteen, mikäli käytettävissä ei ole sähköistä etäyhteyttä.

Yhtiökokous on myös mahdollista siirtää myöhempään ajankohtaan.